Koža – Kako joj možemo pomoći!

Koža kako joj možemo pomoći!

 

  Koža – organ koji je najviše izložen vanjskim utjecajima.

Ubodima insekta, porezotinama, crvenilo od sunca, opekotine nastale mehaničkim djelovanjem ( vatra, iskre, struja).

U nekim slučajevima strada i od prevelike hladnoće, izloženosti vjetru, prašini i izloženosti drugim vanjskim utjecajima.

Koža – kao organ koji nas štiti od vanjskih utjecaja tako trpi veliku, količinu stresa i naprezanja.

Poslijedice toga su razna kožna oboljenja, alergije, osipi, crvenila, ekcemi, lišajevi.  

Kako možemo našoj koži pružiti adekvatnu zaštitu

 

Nekoliko je jednostavnih načina da koža ostane mladolika i zdrava.

U prvom treba smanjiti izlaganje suncu bez adekvatne zaštite u doba dana kada je najjače. Lagana odjeća prirodnih materijal koja prekriva veći dio tijela je preporučljiva ako se mora izlaziti po jakom suncu.

Hidratacija je jedan učinkovitijih načina da se sačuva zdravlje i normalna funkcija kože. Potrebna nam je u svim vremenskim uvjetima, kako se pravilno hidratizirati pogledajte ovdje.

Hrana koju u unosimo u organizam također može pomoći u očuvanju naše kože i smanjiti djelovanje vanjskih utjecaja na samu kožu.Da bi smo sačuvali zdravlje, elastičnost i funkcionalnost našeg najvećeg organa.

Potrebno je zadržati razinu toksina ispod vrijednosti na kojima se ne stvara kiselost u tijelu, tj kada ne dolazi do prelijevanja tih toksina iz našeg tijela u vidu akni, nakupina ispod kože, zadebljanja na nekim dijelovima tijela.

To se može pomoću kvalitetno odrađenog detoxa organizma, koji u kratkom roku, čisti organizam od štetnih toksina, oslobađa nas masnih nakupina i cjelokupnom probavnom traktu olakšava daljnji posao.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.