Gastritis – Aloe Vera kao prva pomoć!

Gastritis – Aloe Vera kao prva pomoć!

 

Gastritis ima nekoliko simptoma: – pečenje ili žarenje u želucu, mučnine, povračanje, nadutost, podrigivanje te žgaravica.

Moguča je i jaka bol u gornjem dijelu trbuha, praćena nelagodom i preznojavanjem.

Simptomi su nekad povezani i više ih se preklapa kod pojedinaca. Također je zabilježeno različito regiranje da duže ne uzimanje hrane, dok neke osobe pak imaju reakcije nakon svakog obroka.

Zbog svih anomalija potrebno je jasno navesti što konzumirate od hrane, kada, kakve lijekove koristite, da li postoji specifična grupa namirnica koja Vas smeta. Tek tada možete imati jasan nalaz i doktor če Vam znati prepisati terapiju.

Što sve izaziva gastritis: Začinjena hrana, fast food, također preskakanje obroka, razne grickalice pune aditiva, previše kofeina, prečesta dehidracija (zaboravimo piti vodu) tj ne pijemo je dovoljno.

Moderan način života nam donosi i više vanjskih utjecaja koji stvaraju dodatni stres u našem organizmu. Ispijanje večih količina alkohola, prekomjerno pušenje duhanskih proizvoda, konzumiranje raznih opijata i sl. jako mogu narušiti naš metabolizam i direktno uzrokovati gastritis i slična oboljenja.

Gastroskopijski pregled je jedan od načina kako se utvrđuje stadij oštečenja želučane membrane i da li postoje vidljivi tragovi tipa crvenila i sličnih iritacija koje dokazuju u kojem je bolest stadiju.

Gastritis – Kako ga spriječiti i liječiti

Prehrana kao prvo i osnovno što dolazi iz vanjskog svijeta u naš organizam mora biti prilagođena pojedincu i njegovim potrebama.

Oboljeli od gastritisa bi trebali izbjegavati tešku hranu i hranu koja zahtjeva duže varenje. Tamna mesa divljači, sirovo povrće i voće kao prvi obrok u danu.

Takđer je preporučlijvo da obroke podijele na više manjih i kozumiraju ih nekoliko puta u danu (4 – 5 obroka kroz dan).

Načini liječenja variraju i potrebno ih je uskladiti sa životnim stilom i navikama, naravno uz dogovor sa Vašim liječnikom.

Gastritis i Aloe Vera kao prva pomoć

Naša preporuka se sastoji od Aloe Vera gela koji sadrži 99.7% čistog stabiliziranog gela iz lista Aloe, patentiranim procesom kojim kompanija Forever Living Products garantira svježinu i kvalitetu svog proizvoda.

Aloe Gel svojim sastavom omogućava saniranje jednjaka i želučane ovojnice koji su i najviše pogođeni gastritisom. Čisteći pri tom želudac od nepotrebnih bakterija, ostataka neprobravljenih šećera i time popravlja i našu krvnu sliku. Ujedno obnavlja naš imunološki sustav radi nam višestruku korist te osjećamo opće poboljšanje zdravstvenog stanja.

Također poboljšava probavu, unos vitamina, vlakana, aminokiselina koje se nalaze u Aloe Gelu zadovoljavaju dnevne potrebe odrasle osobe.

                                                       Forever Aloe Vera gel


Probiotici – njihov utjecaj na floru i faunu našeg probavnog sustava je neupitan. U ovo današnje vrijeme ih možemo bez straha koristiti da nas zaštite i očuvaju našu probavu funkcionalnom i zdravom.

Forever Active Probiotic je dodatak prehrani koji odlično surađuje sa Aloe Vera gelom i opskrbljuje naš organizam potrebnim dobrim bakterijama.

Koje se rastvaraju na tri puta i tako dolaze sve do debelog i tankog crijeva.

Gdje obavljaju važne procese rastvaranja toksina. Također i  ostalih nepotrebnih tvari u našem organizmu, tako ga detaljno čisteći i održavajuči nas zdravima.

                                                         Forever Active Probiotic  


Sve naše proizvode možete naručiti putem webshopa, gdje nakon upisa kao novi kupac ostvarujete  trajni popust od 15% na kupovinu Forever proizvoda.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.